1.Εξοφλείστε την παραγγελία σας με την παράδοση της, στο χώρο σας. (Αντικαταβολή)
Πληρώνετε το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας κατά την παραλαβή, στον διανομέα ή στο αντίστοιχο κατάστημα παραλαβής της courier.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά πώλησης αξίας άνω των 1.500€ προς ιδιώτες και παραστατικά αξίας άνω των 500€ προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγια) θα πρέπει να εξοφλούνται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

2.Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημα
Καντε την παραγγελία σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και παραλάβετε τα προϊόντα σας από το καταστημα μας.

3.Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό
Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για την παραγγελία σας σε έναν από τους λογαριασμούς μας. Συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό με τα έξοδα αποστολής και εκμεταλλευτείτε τις προσφορές μας.

Τράπεζα Αlpha Bank

Αριθμός λογαριασμού: 0718002310087907
IBAN Αρ. λογαριασμού: GR68 0140 7180 7180 0231 0087 907
Δικαιούχος: ΦΑΡΙΝΑ Ι. ΣΤΥΛΙΑΝΗ

Μετά την κατάθεση παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων για να μας ενημερώσετε για την πληρωμή της παραγγελίας.

4.Πληρωμή με χρεωστική, πιστωτική και προπληρωμένη κάρτα
Μπορείτε να πληρώσετε με χρεωστική, πιστωτική και προπληρωμένη κάρτα στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank Δεχόμαστε Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners.

Το uprice.gr, δεν συλλέγει, ούτε αποθηκεύει με οποιοδήποτε τρόπο τα στοιχεία της κάρτας σας. Η συναλλαγή πραγματοποιείται με το κρυπτογραφημένο SSL ασφαλές σύστημα της Τράπεζας Alpha Bank μέσω ανακατεύθυνσης στην πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank .

Με εκτίμηση,

Τμήμα Πωλήσεων

6983103153(Cosmote)

6943689379(Vodafone)